måndag, november 28, 2005

I will not be downloading porn with Davo

Nu har jag tittat lite på porrfilm.
Jag är nog förvånansvärt oskuldsfull när det gäller sådana. Har faktiskt inte sett så många, bortsett från ett par sköna svenska sjuttitalsvåfflor och någon Buttman (if you don't know, don't ask) för länge sedan. Tänkte ta igen det nu då, när jag plötsligt upptäckte att jag i mitt nya tevepaket begåvats med TV1000:s klassiska nattgodis.
Men för höge jävla farao vad sjukt tråkigt det är med porrfilm. Jag trodde vid gud att avsugningsscenerna aldrig skulle ta slut. Vad är det med porrkonsumenten av i dag som vill ha timme ut och timme in av närbilder på en jättepenis för att gå loss. För att inte tala om alla krystade moneyshots, där snubbarna när det var dags drog ut den och formligen kastade sig över den stackars kvinnans anlete för att kunna smeta ner henne med sitt vita guld. Värst var han som t o m hade en kondom han knappt höll på att få av sig i ivern. Jeez.

Nej hörrni, det får nog bli romantisk komedi med Sandra Bullock och Hugh Grant i stället. Jag förväntar mig max en kysk kyss i motljus.

1 kommentar:

Anonym sa...

Så du fick till det med inkopplingen alltså, det var ju bra. Hoppas du slapp möblera om!
Håller med om att porrfilm är rätt trist faktiskt. Några såna filmkanaler ingår inte i det paket jag kommer beställa, men det är inget jag sörjer över heller. Well, det skulle väl vara för det övriga filmutbudet i så fall.
Men Rocco Sifredi (sp?) får klara sig utan mig.