torsdag, november 29, 2007

Dö. DÖ SA JAG.

Flashbacks skvallerforum makes me want to smoke crack. Jag menar allvar nu.
Ibland doppar jag foten i detta hav av visdom av ren och skär nyfikenhet – de HAR ibland en del kvalitetsskvaller mellan raderna – men varje gång drar jag upp den helt matt över de självproklamerade alfahannar som där tillbringar dagarna med att hata kvinnor, invandrare, homosexuella, bisexuella, kommunister, socialister, folkpartister, fula, handikappade, gamla, finniga, håriga, hårlösa, tjocka, magra, fattiga, förortsbor, brats, hippies, hårdrockare, you get the drill. Det finns bara en grupp som passerar deras nålsöga för vad som är acceptabelt i samhället, och det är deras lumpenpolare. Om de är vita i skinnet, blåa i blicken och runkar taktfast bulle till fantasier om kända kvinnor, vill säga. Och skriker ”hora” i ejakulationsögonblicket.
Typ.
Vad de inte förstår är hur fruktansvärt fattiga deras liv framstår när de bakom tangentbordet skapar en persona de aldrig skulle våga visa för sin mamma. En persona som ohämmat släpper fram all den skräck de känner inför det okända och vänder den till förakt.
Men om de bara visste hur genant det är att läsa det de skriver. Hur man liksom rodnar och famlar efter solfjädern efter ett par sidor av ”tar hon den i tvåan” och "han måste vara bög". Jag menar, hjälp. För guds skull, led dessa vilsna barn till en klinik för sterilisering nu. Inte för att någon skulle vilja ligga med dem, men att döma av en del diskussioner skulle några av dem inte förstå ett nej ens om de fick det i ansiktet med ett brännjärn.
Och ironin i att den här typen av narcissistiska pojkar tror att de är on top of the game när de i själva verket är plågsamt underutvecklade och förkroppsligar exakt allt som är fel i världen är för stor för att beskrivas med ord. Vore jag inte så fruktansvärt trött på den typen av samhällsyttring kanske jag hade skrattat. Men nu är jag det, och kan därför istället bara fromt önska att de begår kollektivt självmord allihop.


Ps, den här människoarten kan även skådas i Resumés kommentatorsfält i något mer dämpad variant.

2 kommentarer:

Anonym sa...

word!

Anonym sa...

Jag kan ju säga att det är inte bara på Flashback eller Resumé man blir fullkomligt mökrädd av folks "mod" bakom tangentbordet... (vilket du också är fullt medveten om). Kommentarerna folk slänger ur sig på diverse bloggar och forum runt om på nätet är faktiskt helt sanslösa. Det är tamigfan rent skrämmande.

Så - WORD, ja.