söndag, mars 11, 2007

Helgen vecka 10

Fredag: Träffade en sjöman i Götgatsbacken, tog med honom till Pet Sounds där jag skulle träffa en annan person, som inte är sjöman, vi drack vin och pratade om en gammal klasskamrat vi inte pratat om på fem år, gick från Pet Sounds, träffade den gamla klasskamraten vi inte pratat om på fem år, sa ack och ve vad världen är märklig, åkte till klubben Solidaritet, åk aldrig dit, det är ett hemskt ställe, ingen har roligt, ingen är glad, ingen ler, alla bara går omkring, fram och tillbaka, fram och tillbaka, vi med, så vi gick till McDonalds på Norrmalmstorg och köpte hamburgare + jordgubbsmilkshake och jag åkte taxi hem, slog på teven och där var det En prinsessas dagbok del 2 med hon från Djävulen bär Prada, men jag somnade ifrån den så jag vet inte hur den slutade, fick de varandra?
Lördag: Tittade på skator och på tanter och på Heroes och på brottstycken av melodifestivalen, tog ett långt hett bad till tonerna av Vegas fantastiska demo och byggde skumtorn med fötterna, åkte till Springfield och satt i ett hörn med en öl i två timmar medan vi lyssnade på hur våra bordsgrannar talade om Solidaritet, killen jobbade där och berättade om någon som undrat hur han kunde jobba på ett så hemskt ställe, jag tänkte: ja det undrar jag också, och så promenerade vi till Slussen, Rebellrobban hade spelning och förortskidsen applåderade, en lång man i 45-årsåldern kom fram, ställde sig alldeles för nära, log slibbigt med smutsiga tänder och sluddrade: Hur är det med dig då? Bra sa jag och fortsatte smsa, han hängde kvar ett tag för att se om jag kanske ändå skulle vilja följa med och knulla men gav upp när jag inte tittade på honom.
Söndag: Snart ska jag sätta mig i bilen med sikte på en renskavsgryta, det ska bli så gott så det hajar ni inte. Nu ringde mamma: köp med bröd och tidningen, och med tidningen menar hon Aftonbladet. Den enda gången jag köper Aftonbladet är när de ber mig.
Måste åka nu, hej.

1 kommentar:

Anonym sa...

Helgen v. 11.

Såg att Debaser Medis kör en Dollykväll på fredag. Det låter ju som en självklar fortsättning efter Globen. Gör det inte?