onsdag, juni 25, 2008

Resebonus

Ett par saker jag glömde nämna om resan var att

1. ...Innsbruck var fullt, fullt säger jag, av fejksvenskar. Efter den misslyckade matchen försökte vi få upp humöret genom att hälla i oss vin och titta på hur folk dansade ringdans. Flera stycken kom fram och frågade om vi var riktiga svenskar, vilket förvånade oss, iklädda Sverigetröjor som vi var. Snart uppenbarades dock att det var typ vi och en kille till i denna outfit som faktiskt var svenskar. I övrigt: killar och tjejer från Italien, Österrike, Tyskland osv. Vad det berodde på, och vart de riktiga svenskarna tagit vägen, vet jag inte.

2. ...vi såg vår första livs levande tandtrådsblottare. Han stod på busshållplatsen i Dachau centrum (själva koncentrationslägret ligger alltså i utkanten av orten Dachau) mitt på eftermiddagen och putsade tänderna med en halvmeterlång tandtråd, samtidigt som han gick jättenära andra människor och liksom gapade dem i ansiktet. När de vände sig bort gick han fram till nästa. Fascinerande.

Oj, nu är det nog dags att duscha om håret ska hinna torka innan Brian Jonestown Massacre börjar spela på Accelerator klockan 19. Hej

Inga kommentarer: